ГОЛЕМА ПРОМЕНА ВО ТЕМПЕРАТУРИТЕ: На Балканот може да падне снег?

АКЦИЈА
loading...

ГОЛЕМА ПРОМЕНА ВО ТЕМПЕРАТУРИТЕ: На Балканот може да падне снег?

Во петок и сабота на Балканот се очекува заладување, пишуваат медиумите од регионот.

Во сабота температурите ќе бидат за 15 степени пониски од петокот.

Во понеделник ќе следи ново заладување и пад на температурите.

Идната недела ќе ги има првите минусни температури на Балканот, а можно е да падне и снег на височина над 1400 метри.

Извор: ФАКТОР.МК

loading...