Гиш смени дрес: Од „За заедничка Македонија“ замина за „ЗА европска Македонија“ (ВИДЕО)

АКЦИЈА
loading...

На маршот „ЗА европска Македонија“, во рамки на музичкиот дел од настанот, најголемо изненадување за пошироката јавност беше настапот и учеството на Сашо Гигов Гиш на споменатиот марш.

Имено, Гиш како голем поддржувач на ВМРО ДПМНЕ, беше редовен на нивните митинзи пеејќи патриотски песни.

Но, очигледно Гиш „го сменил дресот“ и сега е дел од групата пејачи и поодржувачи на референдумот. Тој се качи и на бината на митингот на СДСМ и коалицијата.

loading...