Гиш и Владо од кампањите на ВМРО тргнаа за Европа

АКЦИЈА
loading...

Сашо Гигов-Гиш и Владо Јаневски ги збунија денес твитерџиите, откако се појавија во новиот спот „За Европска Македонија“ , кој е сниман наменски и беше промовиран на Јутјуб каналот . И тие решија да се вклучат во поддршката на референдумот на 30 септември, па беа главна тема на социјалните мрежи.

Гиш учествуваше во речиси сите поголеми кампањи на претходната владејачка гарнитура, а сега прифати да пее за Европска Македонија. И Владо Јаневски беше редовен избор на ВМРО- ДПМНЕ за нивните собири, но и тој со песна го поддржа референдумот.

loading...