И #бојкотирам со спот за кампања (ВИДЕО)

АКЦИЈА
loading...

Активисти на интернет движењето #бојкотирам кое не е поврзано со политички партии направи свој видео спот за кампањата за референдумот.

Со позајмени делови од скапо платениот спот на владата и собранието во која настапуваат скапо платени естрадни ѕвезди #бојкотирам направил интересна и поучна видео приказна која вреди да се види.

loading...