Ванковска за ставот на Мицковски: ДПМНЕ нека калкулира, ВМРО никако …

АКЦИЈА
loading...

Без оглед што кажал или не кажал Мицковски, некои прашања не заслужуваат излегување на референдум. ДПМНЕ нека калкулира, ВМРО мора да си ја исполни историската мисија:

спречување на обезличувањето на Илинден и АСНОМ, заедно со 8 Септември! Сега сме сите Македонија, сите сме ВМРО без ДПМНЕ!

loading...