Да се потсетиме: Кога Заев и неговите се ужаснуваа како можел Груевски да преговара за името (ВИДЕО)

АКЦИЈА
loading...

Ајде да се потсетиме 🙂 Бомба 33. Вистината за Македонија…

Тогашниот жесток „антигруевиста“ Заев во поза на намуртен патриота името не го дава и упатува остри стрели до Грујо дека тој планирал да го шитне името.

Цела низа денешни полтрони на власта, кои сега се прикажуваат како големи космополити, тогаш онака националистички до коска се ужаснуваа од помислата како може некој политичар да отиде толку ниско да го продаде името на државата.

Не бе, не не’ влече овој човек за нос, чесен и простодушен човек е тоа 🙂 И не бе, полтроните на власта се космополити, а не луѓе со личен интерес 🙂

Бомбата:

Од Фејсбук статусот на Здравко Савески, член на Левица

loading...