И Апасиев со ФБ статус за стипендијата на ќерката на Димитров

АКЦИЈА
loading...

Вие мислете му ја како ќе обезбедите 200 ЕУР пари за факултет за децата, а они ќе си ги школуваат ќерките у Холандија на државна сметка. Абе, 40.000 ДОЛАРИ пара ли е 😉

p.s. И пак гласајте им ЗА на референдум за „Натовска Северна Македонија“!

loading...