МЕТЕО АНАЛИЗА НА ПОПОСКИ ЗА СЕПТЕМВРИ

АКЦИЈА
loading...

Според најновите анализи кој ги направивме укажуваат на тоа дека сепак и во септември треба да очекуваме топли бранови и летни температури на воздухот кој ќе се искачуваат во интервалот од 28 до 35, 36 степени.

Одсега гледано по врнежите септември месец би требало да биде просечен (нормален) во поглед на врнежит еза тој месец од годината со можност за нешто повеќе врнежи особено во западната половина од државава.

Исто така според моменталните анализи кој ние ги направивме во првите дестина денови од септември месец не се очекува некое позначително заладување што значи летните температури ќе продолжат и понатаму па затоа граѓаните да го искористат ваквото време МАКСИМАЛНО, иако и покрај ова ќе има појава на локална и изолирана попладневна нестабилност.

За подетални информации контактирајте ме на мојот официјален фејсбук профил каде можете да ја погледнете и секоја ново – обновена временска состојба – СЛАВЧО ПОПОСКИ!

loading...