Свашта има по интернетов …

АКЦИЈА
loading...

Пост на неделата

Збирот на цифрите на закажаниот датум 30.09.2018 за спроведување на срамниот референдум за противуставна промена на државното име е 23!!! (3+0+9+2+0+1+8=23)

Ова се безмалку годините на смртта на Христа Бога во обратен ред! Ете им го на предавниците од македонскиот блок недвосмислениот Божји збор и знак дека се на тотално погрешен колосек! Изроди едни!

Гасете интернет …

loading...