НАУЧНА ТРИБИНА ЗА ДОГОВОРОТ МЕЃУ ГРЦИЈА И ВТОРАТА СТРАНА

АКЦИЈА
loading...

Со воведни излагања на трибината ќе учествуваат: проф. д-р Ратко Дуев, проф. д-р Константин Миноски, проф. д-р Гордана Силјановска-Давкова, проф. д-р Кирил Барбареев и доц. д-р Димитар Апасиев.

Модератор на трибината ќе биде проф. д-р Константин Миноски. По кусите воведни излагања, ќе следува отворена дискусија на присутните.

loading...