Камбовски, а овој за во Шутка е или?

АКЦИЈА
loading...

Денешен.мк

Во овие два твита од некој си Базе Лазевски има две закани кои можат да влијаат врз и да исплашат одреден број луѓе кои немаат намера да излезат на референдумот. Што велат Јовевски и Камбовски, ова е за 30 дена притвор и кривична постапка или не? По теркот на „осуда“ од Камбовски за „организаторите“ на референдумот, ова е класика за три оброка во Шутка. За почеток.

loading...