Фамозниот бројчаник на вратени пари на Триумфалната порта во Скопје ќе бил поставен утре

АКЦИЈА
loading...

Премиерот Заев имал намера да го одржи ветувањето па во четврток ќе го поставел бројчаникот на триумфалната капија, јавува порталот Фактор повикувајќи се на неименувани извори.

Премиерот вети дека секогаш кога агенцијата за запленет имот ќе продадела нешто од заплената, бројчаникот ќе им покажувал на граѓаните колку пари се вратени.

loading...