Скопје 2018

АКЦИЈА
loading...

Автобус на Јавното Сообраќајно претпријатие во Скопје предизвика вџашеност и коментари од граѓаните на кои не им е јасно како може возило на ЈСП да вози патници со странски регистерски таблички.

А автобусот е еден од двата на електричен погон кој врши тест превоз на патници и кои помалку ја загадуваат околината.

Вториот е со германски таблички и сообраќа на линијата број 5.

loading...