Не ви го давам Водно!

АКЦИЈА
loading...

Долгогодишниот член на легендарната група Меморија, Петар Георгиевски Камиказа, во најголем дел од слободното време е физички активен.

Тој утрово се искачи на Водно со својот велосипед и порача дека „Го сака Водно и не го дава Водно“.

Ова најверојатно се однесува на најавите за градење на гасовод кој ќе поминува низ дел од оваа скопска планина, кој колку-толку им носи чист воздух на скопјани.

loading...