Мисајловски за Ванчо Петрушевски

АКЦИЈА
loading...

Изгубивме голем човек, великан кој делеше насмевки, делеше култура а пред се човечност. Замина легенда со која израснаа многу генерации, а ќе остане запаметен во вечноста. Почивај во мир Ванчо, напиша потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Владо Мисајловски, на својот Фејсбук профил, простувајќи се од легендарниот актер Ванчо Петрушевски.

loading...