И 100 години ќе лежам ако треба за тоа име МАКЕДОНИЈА

АКЦИЈА
loading...

Кристијан Јандриоски на својот Фејсбук профил објави трогателна порака испратена од еден од „терористите“ од настаните на 27 април, Горан Ангелов.

Ангелов, кој во моментов се наоѓа во притвор, го замолил Јандриоски да пренесе на денот кога ќе започне неговото судење, дека е спремен да лежи и 100 години во зандани „за тоа име Македонија“.

„Кико, кога ќе почне еден ден тоа судењето, кажи им на сите дека 100 години сум спремен да лежам зандани за тоа име Македонија“, му рекол Горан на Кристиан.

„Еве Брат, им кажав“, вели Кристиан во објавата.

loading...