Заев: Ако немаме вредност како нација, кој ќе помине ќе не удри во тилот, нема да вредиме (ВИДЕО)

АКЦИЈА
loading...

Иако да се соберат сите противречни изјави на премиерот Зоран Заев – дадени околу името на државата, обезличувањето, гарантирање на Уставот и слично – не е лесна задача, сепак ете некој составил и таква спектакуларна компилација.

Повелете, сите изјави на Заев околу името:

loading...