Карамишева право во центарот, а центарот е… ДУИ

АКЦИЈА
loading...

Се додека ДУИ си седи во власта ко кротка невеста па час се мажи со едните, па се разведува па се мажи со другите и се така во круг БЕЗ НИКАКВА ОДГОВОРНОСТ за ниту еден од милионите сторени криминали, а Македонците очи си вадат меѓу себе, тешко и горко ќе биде за…Македонците!

loading...