Апасиев: Правото на негласање (бојкот) е законски гарантирано, заканувачите можат само да ви се фатат

АКЦИЈА
loading...

„ПРАВОТО НА НЕГЛАСАЊЕ (бојкот/апстиненција) е законски загарантирано!

Не дозволувајте да ве плашат вашите шефови и да ви се закануваат со дисциплински постапки. Можат само да ви се фатат 😉

#НеВиСеПлашиме
#БојкотирамСилеџии“,

пишува професорот Апасиев на својот Фејсбук профил, цитирајќи го членот 7 од законот за референдум.

loading...