НЕ ВИ Е КРИВО ИМЕТО!

АКЦИЈА
loading...

Мене ми смета шо некој го лаже народот дека ако се смени името ќе стане подобро.

Значи, името не нé краде 30 години. Името не направи криминална приватизација. Името не лапа тендери. Не е името тој шо дава 200 евра плата. Името не уби илјадници деца шо немаа пари за лекување.

Океј?!

loading...