Ставете го ова во дворот и инсектите ќе бегаат

АКЦИЈА
loading...

Ако сакате за топлото време да се спасите од инсектите, секакви муви, комарци, оси и пчели, ви треба само една мала смеса.

Во пластично шише исечено на пола ставете два децилитри јаболков оцет и 200 грама шеќер, па два децилитри вода.

Исечете и кора од банана па така додадете ја во шишето.

Добро протресете и ставете го ова до стеблата и растенијата во дворот.

Инсектите ќе бегаат.

loading...