Елена проговори за вториот брак и мајчинството

АКЦИЈА
loading...

Популарната пејачка Елена Ристеска беше една од првите интервјуирани за потребите на новиот портал на актерката Весна Петрушевска, „Мој сајт“.

Бејби  реши таа самата да се ангажира и да ги прави интервјуата, а за почеток приказната ја започна со Елена.

Искрено и отворено Елена и одговори на Бејби Мама на повеќе прашања врзани со кариерата и приватноста, а на прашањето како се гледа за пет години, таа одговара вака:

-Како успешна мајка и сопруга и се уште музички и авторски активна, но би се посветила и на други бизниси за кои имам уште одамна голема желба. Зависи од партнерот, доколку ми ја дава поддршката во чување на домот и децата, би била успешна и реализирана во повеќе полиња на животот, откри Ристеска емотивно и со отворени карти пред јавноста, вели во интервјуто Елена Ристеска.

loading...