Шекеринска во 2010-та: Да сакаше СДСМ досега 10 пати ќе го сменевме името (ВИДЕО)

АКЦИЈА
loading...

Да сакаше СДСМ да го промени името, досега десет пати ќе го променевме, изјави не толку далечната 2010 година Радмила Шекеринска. Сега, очигледно, им се засака.

 

Во меѓувреме, на Твитер:

loading...