Наместено партиско вработување со плата од 33 илјади денари

АКЦИЈА
loading...

Централниот регистар на Македонија вработува стручен соработник-кореспондент со завшрено образование Наука за книжевност со плата од 33.776 денари. Но доколку големата плата ве привлече и натера да се пријавите на конкурсот ќе мора да ве разочараме.

Станува збор за класичен пример како се вработуваат партиски кадри во јавните инсистуции со местени конкурси со несоодветно образовани.

loading...