На страницата на ДИК го нема името на државата

АКЦИЈА
loading...

На социјалната мрежа Твитер, повторно се откри скандал од невидени размери. Имено иако договорот со Грција се уште не е влезен во важност во пријавата за гласање од дијаспората , откако ќе го внесете вашиот матичен број,полето каде што треба да го пишува местото на раѓање е празно

Корисникот на Твитер со псевдоним ,,РСЕАТВ’’ вели дека не само што е празно местото за држава на раѓање празно е и населеното место. Твитер корсисникот обраќајќи се до своите следачи вели ,,Збогум Македонски Брод’’.

loading...