Шилегов и комарците … Најсмешните твитови

АКЦИЈА
loading...

Комарците со кои скопјани мачат мака неколку месеци не ги остави рамнодушни ни твитерџиите. Тие низ хумор и со доза на иронија на градоначалникот Петре Шилегов му кажаа што мислат за проблемот со комарците и за начинот на кој тој се справува со нив.

Ова се некои од најсмешните твитови поврзани со Шилегов и прскањето против комарците.

loading...