Одма на баачка

АКЦИЈА
loading...

Прво маестрално испоутнаа еден редовен и извежбан градски сервис каков што е прскање против комарци. Па тврдеа дека прскаат само што авионите им се стелтови па не се слушаат. Па се пофалија за новото прскање со старо видео. Па сега нè канат да сме дошле у 5 сабајле на Стенковец, да гледаме како полетуваат. Стварно, најстварно.

loading...