Миленко: Нема шанси потписник на такво нешто да биде МАКЕДОНЕЦ

АКЦИЈА
loading...

Драги мои , денес конечно собрав сили да го прочитам целиот договор со Грција од прв до последе збор со најголемо внимание . Бидејќи рабората ми е баш тоа , ДОГОВОРИ сакам да споделам со вас неминовни заклучоци :
1. Дека не е Договор туку е НЕКРОЛОГ НА МАКЕДОНСКАТА ДРЖАВА И НАРОД .
2. Дека нема шанси потписник на такво нешто да биде МАКЕДОНЕЦ .
3. Дека е договор за колонизација и ропство на Македонскиот Народ или окупација на Државата Македонија од непријателски сили .
4. Лагите на Заев и тие околу него се толку антихумани и монструозни што не постои израз во вокабулар за да се опишат
5. Не само што со член 7 не е заштитен јазик и идентитет, туку тој член намерно е издвоен со ѕверскоманипулативни цели за тие кои не се познавачи на правниот речник и правото . Тој член е во корелација со член 1/2 и 1/3 и ги бриши засекогаш Македонската Нација впишувајќи не во категорија ГРАЃАНИ и Македонски јазик , впишувајќи го во Славомакедонски или ако има полошо од најлошото во словенски јазик на Граѓаните од Северна Македонија .
6. Договорот има 25 убиствени елементи кои што ниту едена ментално здрава индивидуа НЕМА и НЕМОЖИ да ги прифати !!!

loading...