Каракамишева распали по Уставниот суд

АКЦИЈА
loading...

Уставен суд, на линија сме?

Кога ќе гукнете за неуставноста на Законот за СЈО, кога ќе кажете зборче за неуставниот и неделовнички избор на Таљат и оваа ненародна влада, кога ќе мрднете со прсте за флагрантното силување на Уставот од Зоран Заев со двата геноцидни Договора, кога ќе се изјасните за неуставната и незаконска одлука за референдумот?

Кога ќе почнете НЕШТО ДА РАБОТИТЕ?

Доста ни е од Уставен суд со гумени кукли внатре, НИ ТРЕБА ВИСТИНСКИ ЧУВАР НА УСТАВОТ И ЗАШТИТНИК НА УСТАВНИОТ ПОРЕДОК!

Нели гледате што се случува во државата, како не ви е срам функцијата што ви е доверена да ја злоупотребувате со отстапки или неделување на штета на јавниот интерес?

loading...