Антонио Милошоски: Борбата во СДСМ ќе се води преку МВР!

АКЦИЈА
loading...

Врз основа на скандалот со првиот човек на Биро за јавна безбедност, Лазо Велковски, пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски, заклучува дека борбата во владеачката партија ќе се води преку Министерство за внатрешни работи.

„Директорот на БЈБ, Велковски, заслужи разрешување. Но, прашањето е кој го намести? Веројатно некој од внатре, негови или соработници на министерот кои можеле да знаат каде е неговиот телохранител, да го следат и уредно да го фотографираат. Борбата во СДСМ ќе се води преку МВР!”, напиша на својот профил на „Твитер” поранешниот министер за надворешни работи и актуелен претседавач на собраниската Комисија за надворешна политика.

loading...