Јоци: Да сум прв човек на БЈБ и некој да ми ја следи ќерката цел пат до Евридики… Сама ќе си даев оставка

АКЦИЈА
loading...

Оф…па, нели џипон службено се сунчаше на плажа ? Од каде сега излезе дека бил приватно ангажиран за рашетавање на ќерката на директорот на БЈБ, Лазе Велковски ?

Туку, има друг важен момент.ж

Да си прв човек на Биро за јавна безбедност, а да ти ја следат ќерката цел пат до Евридики, сосе кесине од ,,Лидл”, да го сликаат џипот, а НИКОЈ да не забележи, не-не си дефинитивно за тоа место.

Ја сама би си дала оставка, прво ради професионално потфрлање, второ ради злоупотреба на службено возило за приватни цели.

loading...