Се обединуваат организации за бојкот на референдумот

АКЦИЈА
loading...

Триесет организации меѓу кои политички партии, невладини организации, граѓански иницијативи од земјата и дијаспората ќе потпишат Меморандум за стратешка соработка со цел бојкот на референдумот. Меморандум овие организации ќе го потпишат утре, а меѓу нив е и партијата „Единствена Македонија“.

Како што велат од таму со Меморандумот ќе се формира Кризен штаб кој ќе води јавна пропаганда за неизлегување и бојкот на референдумот.

loading...