Голем почит од Рускиот амбасадор пред славата на Илинденците (фото)

АКЦИЈА
loading...

Досегашниот амбасадор на Руската Федерација во Република Македонија, на неговото последно официјално присуство на официјален настан како амбасадор, со клекнување на колена изрази почит пред венците на Мечкин Камен.

Oleg Shterbak

Сo указ на претседателот Владимир Путин, Сергеј Александрович Баздникин од пред неколку дена е нов вонреден и ополномоштен амбасадор на Руската Федерација во Република Македонија.

loading...