Што му порачаа навивачите на Заев?

АКЦИЈА
loading...

Иронична порака од македонските навивачки групи кои денеска во Крушево симболично се обединија во една група

“Обединувањето на навивачките групи во Македонија е благодарение само и само на Господинот обединувач Заев.
Нека продолжи така и ќе го обедини и Македонскиот народ.
Да живее Република Македонија!”, напиша член на тетовските “Војводи” до премиерот Заев чии според навивачите погубни и опасни политики се најдобра причина за обединување

Предходно од слични причини дошло до помирување меѓу македонски интелектуалци.

„Продолжи вака, не обедини нас, ќе го обединиш цел народ“

loading...