Никола Димитров и тиквата

АКЦИЈА
loading...

Полани во септември министерот за надворешни работи Никола Димитров имал многу добар предлог кој да ја води Македонија.

Откако еден твитерџија предложил Владата да ја води некое магаре еве што дал Димитров како контрапредлог:

Може и една тиква да изгласаме. Вкусна е, има убава боја, не е корумпирана, нема да прави глупости, долгови, злоупотреби и срамови!

Еве, да не речете Димитров не ве предупредил.

Извор: Експрес.мк

loading...