Порака од музички фестивал во Белгија …

АКЦИЈА
loading...

Кампањата против преименувањето на македонската држава во Северна Македонија допре и до најголемиот светски фестивал на електронска музика „Тумороуленд“ во Белгија, каде што две девојки ја истакнаа пораката „Никогаш северна, Македонија вечна“.

„Каде и да одиш, каде и да шеташ, не се срами, не се плаши, Македонец да си!

Фотографирано на најголемиот светски фестивал за електронска музика ‘Тумороуленд’, Белгија.

Име не менуваме! Ние сме МАКЕДОНИЈА! БОЈКОТ!“, стои во објавата на профилот на „Фејсбук“ на глобалното македонско движење „Ние сме Македонија“.

loading...