Во говорот на Мисовски против Милошоски и Иванов можете да чуете работи и кои не сте ги знаеле

АКЦИЈА
loading...

Мисовски во говорот удри директно по Антонио Милошоски и претседателот Ѓорѓе Иванов…

Тој во своето излагање рече дека Милошоски и Иванов во моментов и прават штета на Македонија, а и на партијата ВМРО-ДПМНЕ како и на Мицкоски, со што ни даде сигнал дека Мицкоски е ограден од ставовите на Милошоски.

Покрај Милошоски и Иванов наведе уште неколку пратеници од опозицијата кои пробуваат да го бојкотираат Договорот со Грција и понатамошниот влез на Македонија во евро-атланските интеграции.

Со многу сигурност поентираше дека референдумот ќе биде успешен, а Република Македонија ќе продолжи по патот на евроинтеграциите

Видео од говорот на Мисовски:

Мисовски: Залудно се трудите – ништо не може да не спречи да го реализираме Договорот со Грција

Мисовски: Залудно се трудите – ништо не може да не спречи да го реализираме Договорот со Грција

Публикувахте от Press24 Fun в Четвъртък, 26 юли 2018 г.

loading...