Босанска пејачка ја изведува „Ја излези Ѓурѓо“ (ВИДЕО)

АКЦИЈА
loading...

Амира Медуњанин е босанска пејачјка која изведува стари и традиционални песни. Една таква македонска песна ќе биде дел од нејзиниот нов албум насловен “Ascending”.

Попуштете ги звучниците и уживајте во феноменалната изведба полна со емоции:

loading...