Државата, тоа сум јас!

АКЦИЈА
loading...

Јакуповиќ: Министерот Ќахил паркираше на тротоар, а запрашан зошто узурпира јавен простор одговори дека тој е држава …

Актерот Един Јакуповиќ на неговиот Фејсбук профил објави дека министерот без ресор, Аднан Ќахил, паркирал на тротоар, а запрашан зошто го узурпира јавниот простор на пешаците одговорил „Јас сум држава“.

„Кога го запрашав зошто го узурпира јавниот простор на пешаците ми одговори: јас сум држава! Возилото е на министерот без ресор: Аднан Ќахил“ напиша Јакуповиќ на Фејсбук.

loading...