Куновска: Мора ли се во државава да е полуписмено направено? (ФОТО)

АКЦИЈА
loading...

Пораката на Тито по скопскиот земјотрес беше вратена на ѕидот на Старата железничка станица, но и тоа не помина без маани.

Реагираше и актерката Софија Куновска:

Аман, можеше ли коректно една работа да се заврши или сѐ мора да е аматерски и полуписмено?
Налет сомнителниот фонт, но мораше ли точките и запирките да ви се измешаат па да се смени автентичниот текст.
ЗОШТОООО?

„Скопје доживеа невидена катастрофа, но Скопје повторно ќе го изградиме. (ТОЧКА, не запирка)
(Нова реченица, значи во нов ред)
Со помошта на целата наша заедница, тоа ќе стане гордост и симбол на братството и единството, (ЗНАЧИ ЗАПИРКА) на југословенската и светската солидарност.“

loading...