Каракамишева: Паниката и нервозата во власта се се поочигледни, a ловот по виновници е во полн ек!

АКЦИЈА
loading...

Паниката и нервозата во власта се се поочигледни!

ГИ ЗАВЛАДЕА 100%.

Машините за перење мозок ставени на максимум!

Од една страна, преземените концесии и ветувања на Заев, Шеќеринска и другите ги притискаат се посилно да одат со главите во ѕид, а од друга страна, есапот што си го направиле дома никако да им се совпадне со есапот надвор!

Ловот по виновници во полн ек! Криви им се сите што не им го прифаќаат нивното договорено сценарио и што имаат сосема различно мислење од нив!

Виновна им е нашата неприкосновена слобода да размислуваме и да нудиме поинакви решенија од нивните!

Но, ќе помине и оваа несреќна политичка епизода во развојот на Македонија! Ќе помине и нивното убедување дека е одлично чувството да се живее со свиткани кичми!

НЕМА ДА ИМ ПОМИНЕ!

ТОА ИМ СТАНУВА СЕ ПОЈАСНО СО
СЕКОЈ ИЗМИНАТ ДЕН!

ПРЕПРЕКИТЕ ИМ СЕ ПОГОЛЕМИ И ПОЦВРСТИ! Така е тоа во политиката кога се потценува сопствениот народ и кога се нема елементарна грижа што НАРОДОТ МИСЛИ И КАКО СЕ ЧУВСТВУВА!

 

loading...