Статусот што Мицкоски го објави непосредно пред да почне лидерската: Не си ти виновен…

АКЦИЈА
loading...

Во очи на одржување на новата лидерска средба, во миговите кога требаше да почне секој момент во Клубот на пратеници, Христијан Мицкоски, лидер на ВМРО ДПМНЕ објави статус на социјалните мрежи.

„Не си ти виновен затоа што некој друг погрешил, прости им боже не знаат што прават…, но виновен ќе бидеш, ако имаш можност да ја исправиш грешката, а не го сториш тоа и ја игнорираш ситуацијата…“ напиша Мицкоски.

Оставаме на вас да процените на кого и на што се однесува.

loading...