ВИДЕО за добра ноќ: Заев и Шекеринска за фантомските гласачи

АКЦИЈА
loading...

Вака се доаѓа на власт! Лажеш малку, лажеш уште малку, потоа лажеш повеќе, па уште повеќе, се додека веќе не сам не знаеш што е лага, а што вистина.

Половина милион, 300 илјади, 200.000 илјади, па пак 300, па повторно 500.000 фантоми, па на крајот… Што ќе рече Шекеринска, „ајде да се вратиме назад на изјавите и да не правиме од се лажна драма“…

loading...