Се побројни и се погласни: Се #бојкотира и од одмор

АКЦИЈА
loading...

Знаете шо ме радува?
Лето е.
Одмори.
Lazy times.
Сонце, женски ( машки ), базени, езера, мориња….
И повторно имаме #Бојкотирам МАНИЈА.
Знаете шо тоа значи?
Сте се освестиле дечки.
Од одмор твитате за #Бојкотирам.
Цареви 👏👏👏
Продолжете и замислете од Септември шо ќе биде.
😘😘

 

loading...