Хит-видео на неделата во рацете на Јовица Михајловски

АКЦИЈА
loading...

По скандалозната информација дека продолжува практиката на некои пратеници да наплаќаат десетици илјади евра на име патни трошоци и тоа за период од само 6 месеци, на оригинален начин и во негов стил изреагира и актерот Јовица Михајловски:

„Влегуваш во партија, лепиш плакати… јадеш сендвичи и стануваш пратеник. После одиш на благајна и си земаш ковертче со патни трошоци ииии 10 илјади евра. Одиш пак и пак 10 илјади евра“, вели Михајловски во видеоото споделено на социјалните мрежи.

Јовица е инспириран од рекламата на Златен Даб која одеше на македонските канали, а посебно на Македонската национална телевизија за време на Светското првенство во фудбал. (Ееееј уште еднооо …)

Уживајте во видеото …

Одлична е рекламата за Златен даб, со Оливер Митковски…Универзална. Поздрав, Оли.

Публикувахте от Jovica Mihajlovski в Събота, 14 юли 2018 г.

loading...