Заев исвиркан на Пивофест во Прилеп (Видео)

АКЦИЈА
loading...

Премиерот Заев вчера во Прилеп на јавноста и се обрати од улица.

Освен тоа што тој го читаше својот говор што за него е крајно невообичаено, изненадување е и зошто тој се обрати од трoтоар а не од бината на прославата за НАТО.

Ова видео можеби ја открива тајната на неговото однесување во Прилеп.

Иако со силно обезбедување премиерот беше исвиркан од десетици Прилепчани додека се движеше низ градот.

loading...