Миленко: ПОРАЗ на НАТО северњаците

АКЦИЈА
loading...

Поразот го призна дури и нај Зајко-заљубениот, створот Гериз. На негов фрфљовски јазик, ама го призна.
Откако минаа години од оставките на Мијалков, Јанкуловска, Груевски…, народот се плашел па не излегол – закључи Герис.
Причината, секако, не е тоа. Но, ФИЈАСКОТО од очекуваната масовност е евидентирана дури и од ова суштество.
Реални да сме, на прославата за тунелот повеќе народ имаше.
Оваа лекција што синојка МАКЕДОНСКИОТ народ му ја одржа на муртинскиот изрод и лажов, е и лекција за Хан, Столтенберг, Ципрас, Могерини, Бејли и останатите фашисти од “демократскиот” запад. Ова е и врела шамарчина за Роберт Поповски, Миле Бошњаковски, Марјан Забрчанец, Бубо Каров, Коко Бојаровски и слични, за наук дека можат да ги купат поткупливите Вера, Вртев, Јаневски…, ама НИКОГАШ не можат да го купат народот.
Синоќешниот ОТПОР на народот, без пари и платеници од Сорос, наркомани од НВО, спонзоруши од СДС, тендер новинари…, му покажа на целиот свет дека овде живее ГОЛЕМ НАРОД, БОЖЈИ НАРОД, НЕУНИШТИВ НАРОД.

Прашања до Р. Поповски, Б. Геровски и слични изроди има многу, ама еве само три:
1. Каде беа синоќа членовите на СДС? И тие ли се уплашија?
2. Зошто МТВ го откажа веќе закажаниит директен пренос од “сенародното славје”?
3. Јасен ли ви е резултатот од претстојниот референдум? Оноа де од 75% на Црпко.

Биг, биг, БИГ ЛАЈК за Македонскиот народ.

loading...