Цаноски му нуди работа на доктор Груевски во ФОН

АКЦИЈА
loading...

Објавуваме конкурс за доц.доктор на економски науки по предметот Руинирање, рушење и иживување врз домашни приватни и капитални инвестиции, пишува познатиот бизнисмен и сопственик на Универзитетот ФОН, Сефет Цаноски на Фејсбук.

Инаку, токму семејството на Сефер, неговиот татко Цаноски е оштетената страна во случајот „Т.Н.Т.“ на СЈО за рушењето на „Космос“ во кое осомничен е Груевски.

Објавуваме конкурс за доц. доктор на економски науки по предметот: Руинирање , рушење и изживување врз домашните приватни и капитални инвестиции.
Кандидатите што имаат практично искуство со дополнителни инструменти како што се : тнт, челични топки и сл ќе имаат предност при вработувањето.

Со почит ,
Универзитет #НемАправдАнемаМир

loading...