Полициска потера по возила кои се тркаат на Партизанска

АКЦИЈА
loading...

Полициска потера по возила кои се тркаат на Партизанска вечерва има во Скопје.

За овој проблем досега повеќе пати е алармирано, со цел да се преземат мерки против трките со автомобили во главниот град.

Публикувахте от Sanja Atanasovska в Четвъртък, 12 юли 2018 г.

Омилени улици на тркачите во Скопје им се Партизанска, Теодосиј Гологанов и 8-ми Септември …

loading...