Бенд 5+ наместо на ПИВО, сепак ќе настапува на НАТО-фест во Прилеп!

АКЦИЈА
loading...

Читататели на „Expres.mk“ реагираат на скандалозниот хаос, како што велат, со учество на групи на утрешното славје во 15 градови во Македонија по поканата од НАТО, Mакедонија да се приклучи како 30 членка на Алијансата.

Прослава е предвидена во 15 градови.

Скандал !!!
„Пиво фест“ во прилеп владата го прикажува како прослава за фијаското НАТО !
Истата музичка група „ 5+“ во исто време и место е пишана за прослава и на пиво фест и за фијаското со нато !!!, алармира, наша читателка4

Извор: expres.mk

loading...